Geçtiğimiz haftalarda duyurulan ve ardından da yüksek satış rakamlarına ulaşan Razer Phone gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü markanın ilk akıllı telefonu olan Razer Phone sadece birkaç ülkede satışlara açıldı.

Oyuncu telefonu olarak üretilen ve üst düzey donanımlara sahip olan Razer Phone, performansı ile dikkatleri üzerine çekmiş ve oyunculara en iyi oyun deneyimini sunduğunu vadetmişti. Yapılan incelemeler de Razer Phone’un oyuncuların beklentisinden fazlasını karşılayacağı gözler önüne serilmişti. Oyunculara özel aksesuarlar ve donanımlar geliştirerek adından sıkça söz ettiren Razer, yeni akıllı telefonu ile ülkemizde de dikkatleri üzerine çekti.
Bugün gelen haberle aslında üzüldüğümüzü belirtmek isterim. Razer Phone, ABD başta olmak üzere sadece sınırlı sayıda ülkelerde satışa çıktı. En son model oyuncu aksesuarlarını ülkemizde de satan Razer, yaptığı duyuru ile Razer Phone’un ülkemizde satış yapmayacağını duyurdu. Ülkemizde Aral distribütörlüğü ile var olan üretici firma ne yazık ki Türk oyun severler ile Razer Phone’u buluşturmayacak. Oyunculara özel olarak geliştirilen en yeni donanım ve aksesuarlar ülkemizde satışlarına devam edecek.

