Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Epic Games Fortnite Turnuvalarını Düzenlemeden Önce Performans Sorunlarını Ele Alacak

Fortnite profesyonel turnuvalar için performans arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyor.

Fortnite Bölüm 2 Sezon 2 çıkalı bir süre oldu ancak profesyonel arena’da henüz bir hareketlilik görmedik. Epic Games bu sezon herhangi bir profesyonel turnuva düzenlemeden önce Fornite’ın hem istemci hem de sunucu tarafında iyileştirmeler yapmayı planladığını söyledi.

Epic Games Fortnite Turnuvalarını Düzenlemeden Önce Performans Sorunlarını Ele Alacak

The Loadout‘un haberine göre, Fortnite, rekabetçi turnuvaları bu hafta başlarında planlarının beklemede olduğunu açıklarken Epic şu anda oyunu etkileyen bazı teknik sorunlar üzerinde çalışıyor. Twitter üzerinden yaptıkları açıklamada istemci ve sunucular üzerinde performans arttırma sorunları üzerinde çalıştıklarını ve oyuncuları en kısa zaman bu konuyla ilgili bilgilendireceklerini söyledi.

Epic Games, Fortnite’ın dünya kupası’nı yada diğer para ödüllü turnuvalarının ne zaman yapılacağını söylemedi. Anladığımız kadarıyla performans sorunlarını çözmeden herhangi bir girişim yada duyuruda bulunmayacaklar. Ayrıca Epic Games’in Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklamaya, Fortnite’ın profesyonel oyuncularından geliştiriciye teşekkürlerini ilettiler.

Profesyonel oyuncular programlarını beklemek zorunda kalacak olsa da, Fortnite oynamaya devam etmenizi engelleyen hiçbir şey yok. Bazı yeni sızıntılar, yeni bir ‘Slug Fire’ av tüfeğinin yanı sıra sızma adı verilen sınırlı süreli bir mod olduğunu gösteriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.