Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Doom Eternal’dan Yeni Görüntüler Geldi!

Doom Eternal'ın yeni fragmanı yayınlandı.

22 Kasım 2019’da yayınlanması beklenirken Ekim ayının başında ertelenme haber ile gündeme gelen Doom Eternal yeni görüntüler ile hayranlarını meraklandırmaya devam ediyor. 20 Mart 2020’de lansmana çıkacak olan oyunun Deluxe sürümüne dair görüntüler geldi.

Doom Eternal’dan Yeni Görüntüler Geldi 2

Doom serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkması beklenen Eternal, Ekim ayında yapılan bir duyuru ile 22 Kasım 2019’dan 20 Mart 2020’ye ertelenmişti. Oyuncular tarafından hayal kırıklığı ile karşılanan bu duyuru beraberinde bir sessizlik getirmişti. Bugün oyunun Deluxe sürümüne dair bir oynanış fragmanı yayınlandı.

Dünyayı iblislerden kurtarmaya çalışacağımız yapımda gelişmiş teknolojinin yanı sıra fantastik canlılar ve yaratıklarda karşımıza çıkacak. Oyuncular birbirinden zorlu iblisle karşı karşıya gelecek ve bir yandan hayatta kalmaya çalışacak, diğer yandan ise dünyayı iblislerden kurtarmaya çalışacağız.

Yayınlanan yeni fragmanda da oyun içerisinden bazı kesitler oyunculara gösteriliyor. Silahlar, seviyeli yaratıklar ve daha fazlası oyunculara gösteriliyor. Oyunun Deluxe sürümüne de göz kırpan yeni fragman şu sıralar oyunun hayranları tarafından ilgiyle izleniyor.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/KOaZpCiccuk

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.