Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

9 Yaşındaki Fortnite Oyuncusu Banlandı

Fortnite'ın 9 yaşındaki oyuncusu banlandı.

9 yaşındaki Fortnite oyuncusu Zenno yaklaşık olarak 1500 gün boyunca oyundan yasaklandı, bu da 4 yıl boyunca oynayamayacağı anlamına geliyor.

9 Yaşındaki Fortnite Oyuncusu Banlandı 1

Fortnite, tüm zamanların en karlı oyunlarından biridir. Hem stüdyosu, Epic Games hem de oyuncuları para kazanmak için bolca fırsata sahiptir. Ancak Fortnite’ın oyuncu tabanının çoğu henüz 13 yaşını doldurmamış çocuklardan oluşuyor, bu nedenle Epic Games, nakit ödüllerle herhangi bir rekabetçi oyun türüne girmelerini engelleyen kurallar uyguladı. Rekabetçi maçlarda nakit para olmasa bile, reşit olmayan oyuncuların oynamak için hala ebeveynlerinden izin alması gerekiyor, bu da bizi mevcut durumumuza getiriyor.

Dokuz yaşındaki Fortnite oyuncusu Zenon, 1,460 gün boyunca kendini oyundan yasakladı ve bu da toplam dört düz yıl sürdü. Özünde 13 yaşına gelene kadar yasaklandı. Zenon, Arena Mode’da nakit parası olmayan rekabetçi oyun türü oynadığı için yasaklandı. Oyuncunun babasından oynama izni vardı, ama bu Epic’in kurallarını değiştirmiyor. Aslında, oyun ona oldukça dramatik yasağını bildirip akarsu gözyaşları içine gönderdiğinde babası tam yanında oturuyordu.

Zenon daha önce Nakit Kupalarına katılmıştı, ancak Epic onu bu olaydan birkaç gün önce bu olaylardan zaten yasaklamıştı. Ve bu sefer kuralları takip ettiği için yeni yasağı bir anlam ifade etmiyor. Durum, Fortnite taraftarlarının Twitter’da FreeZenon hashtagini oluşturmasına neden oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.