Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

8-bit Platform Oyunu Ninja Striker Çıktı

Ninja Striker ile 8-bit oyunlar çağına geri dönüyoruz.

Flyhigh Works, Q-Cumber Factorry tarafından geliştirilen Ninja Striker’ın PC için çıkış yaptığını duyurdu. Steam üzerinden çıkış yapan Ninja Striker için 8.20 TL fiyat etiketi belirlenirken, oyun retro tarzında grafikleri, sürükleyici oynanışı ve aksiyon odaklı yapısıyla dikkat çekiyor. Ninja Striker’ı oynarken her kaybettiğinizde ‘Bir kez daha’ demeye hazır olun.

8 bit platform oyunu ninja striker cikti 1

Ninja Striker’ın hem müzikleri, hem de görselleri yoğun şekilde 8-bit bilgisayar oyunlarının olduğu dönemden kalma gibi gözüküyor. Tabii ki üzerinde bazı modern dokunuşlar var. Ağır bir şekilde Japonya menşeli bir tema seçilirken, amacınız mümkün olduğu kadar hızlı gitmek ve kombolar yapmak oluyor. Aksiyonun durmak bilmediği Ninja Striker’da çift zıplamalar, saldırılar ve özel hareketler yapabiliyorsunuz. Tamamen alışmak içinse biraz zaman gerekiyor ve ancak öyle refleksleriniz keskinleşiyor.

Ninja Striker’da dört farklı karakter arasında seçim yapabiliyorsunuz ve her birinin de farklı yetenekleri, mesafe alanları bulunuyor. Bosslarla da karşılaşacağınız oyunda her karakter sizin tarzınıza göre şekilleniyor.

Özellikle eski 8-bit dönemini özleyen oyunculara Ninja Striker’a en azından bir şans vermelerini tavsiye ederiz. İyi seyirler!

Ninja Striker Launch Trailer! [Nintendo Switch / Steam]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.