Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

51 WORLDWIDE Games 5 Haziran’da Nintendo Switch İçin Lansmana Çıkacak

51 WORLDWIDE Games'in çıkış tarihi belli oldu.

5 Haziran’da Nintendo Switch için çıkacak 51 Worldwide Games’de çeşitli zamansız favorilerin tadını çıkarmak için arkadaşlarıyla ve aileleriyle oynayabilirler. Koleksiyon, eski masa oyunlarından modern klasiklere, rahatlatıcı solitaire oyunlarına, hızlı tempolu oyuncak sporlarına kadar tüm dünyada kültürleri şekillendiren oyunları içerir.

51 WORLDWIDE Games 5 Haziranda Nintendo Switch İçin Lansmana Çıkacak 1

En yeni 51 Worldwide Games fragmanı yalnızca yerel ve çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda çok çeşitli oyun türlerini değil, aynı zamanda oyuncuların kullanabileceği farklı modları da gösteriyor. Nintendo Switch konsolu, kafa kafaya aksiyon için oyuncular arasında masaya düz olarak yerleştirilebilir ve sanal bir oyun tahtasına dönüştürülebilir ve perspektif de en iyi görünümü sağlayacak şekilde ayarlanır. 

Oyuncular ayrıca, yerel çok oyunculu oyunlarda Texas Hold’em gibi favorilerin keyfini çıkarmak veya arkadaşlarıyla oynamak, çevrimiçi olmak ya da dünyanın dört bir yanındaki rakiplerle eşleştirmek için yerel iletişim yoluyla dört sisteme kadar bağlanabilir. 

Mosaic Mode ile yerel iletişim yoluyla dört adede kadar konsol bağlanabilir ve büyük bir oyun alanı oluşturmak için sıralanabilir. Hatta düzeni değiştirmek için farklı şekillerde düzenlenebilirler.

51 Worldwide Games - Overview Trailer (Nintendo Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.