Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

400 Kişilik Battle Royale Oyunu Mavericks: The Forge Ertelendi

Beklenen battle royale oyununa erteleme geldi.

Automaton Games bugün yaptığı duyuruyla Mavericks: Proving Grounds’ın battle royale modu Mavericks: The Forge’un ertelendiğini duyurdu. Asıl oyunu satın alan herkese ücretsiz sunulacak olan Mavericks: The Forge normalde 20 Eylül’de çıkış yapacaktı. Yeni alınan kararla ise çıkış tarihi ertelendi ve 29 Kasım 2018 olarak belirlendi.

400 kisilik battle royale oyunu mavericks the forge ertelendi 1

Automaton Games’ten yapılan açıklama şu şekilde oldu:

Mavericks’i doğası gereği çığır açan bir oyun olarak tasarladık ve geçtiğimiz birkaç hafta da daha detaylı bölüm analizi için daha gelişmiş araçlara ihtiyaç duyduğumuzun farkına vardık. Şu anda elimizdeki geleneksel çözümler ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. Bunları düzeltmek için uğraşacağız ve The Forge’un çıkışı için daha güçlü araçları entegre edeceğiz.’

Online nişan alma oyunu Mavericks: Proving Grounds’ın battle royale modu olan Mavericks: The Forge’da 400 kişi aynı anda oynayabilecek. Crytek yapımı CRYENGINE grafik motoruyla geliştirilen oyunu ilk kez Proving Grounds’a sahip olan oyuncular test edebilecek.

2019 yılında geliştirici ekip bu yapımı 1000 kişilik devasa bir online oyuna dönüştürecek. Final sürümünde ise Mavericks: Proving Grounds’da hem online MMO modları, hem de battle royale modu yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.