Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

31 Ağustos – 6 Eylül Tarihleri Arasında Çıkış Yapacak Olan PC Oyunları

Eylül 2020 tarihinde birbirinden güzel ve farklı oyunlar piyasaya sürülecek,Eylül 2020 ayında çıkış yapacaklar olan oyunlar nelerdir ? Eylül 2020 oyunları nelerdir ?

2020 yılı her ne kadar kötü bir yıl olmuş olsa da oyun geliştiricileri oyunlarını yapmaya ve yayınlamaya devam ediyorlar. Bu hafta birbirinden güzel oyunlar piyasaya sürülecek ve oyuncuların karşısına çıkacak. Ben de sizleriçin 31 Ağustos – 6 Eylül 2020 tarihleri arasında PC için piyasaya sürülecek olan oyunların bir listesini hazırladım. Aralarında RPG, Spor, Simülasyon, Strateji kategorilerinde oyunlar mevcut.

31 Agustos 6 Eylul Tarihleri Arasinda Cikis Yapacak Olan PC Oyunlari

Crusader Kings III – 1 Eylül 2020 – 77 TL

Paradox Development Studios tarafından geliştirien Crusader Kings III, Crusader Kings serisinin üçüncü oyunu olarak karşımıza çıkıyor. İster singleplayer olarak tek başınıza oynayın ister multiplayer olarak diğer oyuncularla birlikte bu harika strateji oyununu birlikte oynayın. Crusader Kings III’de ister güçlü bir krallık kurun ister mütevazı ufak bir şehir yönetin.

Crusader Kings III - Announcement Trailer - An Heir is Born

31 Agustos 6 Eylul Tarihleri Arasinda Cikis Yapacak Olan PC Oyunlari 2

Iron Harvest – 1 Eylül 2020 – 92 TL

KING Art Games tarafından geliştirilen ve Deep Silver tarafından yayınlanacak olan Iron Harvest, gerçek zamanlı strateji oyunu olarak 1 Eylül 2020 tarihinde Steam üzerinden PC kullanıcıları için yayınlanacak. Oyun 1920’lerden sonraki alternatif gerçeklikte geçiyor. Oyun hem singleplayer olarak tek başınıza hem de multiplayer olarak diğer oyuncular ile birlikte bu deneyimi yaşamanıza olanak sağlayacak. Oyuncular, oyun içerisinde bulunan dev makineleri kontrol ederek düşmanlarını yenmeye çalışacaklar.

Iron Harvest – Pre-Order Trailer

31 Agustos 6 Eylul Tarihleri Arasinda Cikis Yapacak Olan PC Oyunlari 3

Spellbreak – 3 Eylül 2020 – Ücretsiz

Proletariat tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Spellbreak bir Battle Royale oyunu. Alışa gelmişin dışında tamamen büyülerin en planda olduğu bu oyunda karakterimizin kendi yarattığımız yetenek kiti ile birlikte harita üzerinde bulunan çeşitli güçlendirmeler, eşyalar sayesinde diğer oyunculara karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz aylarda kapalı ve açık beta süreçlerinden geçen oyun 3 Eylül 2020 tarihiyle birlikte piyasaya sürülmüş olacak.

Spellbreak Official Launch Cinematic Trailer

31 Agustos 6 Eylul Tarihleri Arasinda Cikis Yapacak Olan PC Oyunlari 4

WRC 9 FIA World Rally Championship – 3 Eylül 2020 – 174 TL

KT Racing tarafından geliştirilen ve Nacon tarafından yayınlanacak olan WRC 9 FIA World Rally Championship iki yeni oyun modu ile birlikte oyuncuların beğenisine sunulacak. Tamamen özelleştirilebilir bir lig sistemi ile birlikte oyuncular hem arkadaşlarına hem de diğer oyunculara karşı rekabet içerisinde olabilecekler. Ayrıca Co-Driver modu ile birlikte Co-Pilot’luk yapabileceksiniz.

WRC 9: WRC drivers react to WRC 9

31 Agustos 6 Eylul Tarihleri Arasinda Cikis Yapacak Olan PC Oyunlari 5

Marvel’s Avengers – 4 Eylül 2020 – 289 TL

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan ve birçok oyuncunun merakla beklemekte olduğu Marvel’s Avengers’da en sevilen Avengers karakterleri ile oynama fırsatımız olacak. Thor, Iron Man, Captain America ve Hulk gibi ikonik Marvel karakterleri bu oyunda yer alıyor.

Marvel's Avengers: Time to Assemble | CG Spot

31 Agustos 6 Eylul Tarihleri Arasinda Cikis Yapacak Olan PC Oyunlari 6

NBA 2K21 – 4 Eylül 2020 – 419 TL

Oyun hakkında fazla açıklama yapma gereği görmüyorum. Efsanevi basketbol oyunu NBA 2K21 4 Eylül 2020 tarihi itibariyle piyasaya çıkıyor. Bu yılın başlarında geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden efsanevi basketbol oyuncusu Kobe Bryant oyunun MAMBA FOREVER EDITION’ın kapak yıldızı olarak yer alıyor.

https://youtu.be/JLsDWPsx23c

31 Agustos 6 Eylul Tarihleri Arasinda Cikis Yapacak Olan PC Oyunlari 7

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 – 5 Eylül 2020 – 288 TL

Epic Games Store’a özel olarak yayınlanacak Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Vicarious Vision tarafından geliştirildi ve Activision tarafından yayınlanacak. Tony Hawk’s Pro Skater’ın remastered versiyonu olarak birinci ve ikinci oyunlarının bir arada olduğu oyunda Tony Hawk olarak oynayabilirsiniz.

Tony Hawk’s™ Pro Skater™ 1 and 2 Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.