Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

3-4 Ekim 2020 Tarihinde Oynanan League Of Legends Worlds 2020 Grup Maçları

League of Legends Worlds 2020 3-4 Ekim 2020 tarihinde oynanan grup maçları sonuçları.

League of Legends Worlds 2020 maçlarının grup aşaması 3 Ekim Cumartesi günü oynanan maçlar ile başlamış bulunuyor. Şimdiye kadar sürpriz sonuçlar henüz ortaya çıkmamış olsa da, seyir zevki çoğu zaman yüksek maçlar izliyoruz. Grup maçlarının açılış karşılaşması LPL şampiyonu Top Esports ile Kuzey Amerika temsilcisi FlyQuest arasında oynandı. Sonuç beklenildiği üzere Top Esports’un galibiyeti ile sonuçlandı.

3 4 Ekim 2020 Tarihinde Oynanan League Of Legends Worlds 2020 Grup Maclari 1

3 Ekim 2020 tarihinde başlayan Worlds 2020 grup maçlarının açılış karşılaşmasının ardından temsilcimiz Papara Supermassive’i eleyerek grup aşamasına kalan Unicorns of Love, LCK takımlarından DRX ile karşılaştı ve kazanan taraf DRX oldu. Oldukça dominant bir oyun sergileyen DRX rakibine göz bile açtırmadı desek daha doğru olur. Haritada üstüne düşen tüm görevleri yerine getirdikten sonra son tetiği çekerek galibiyete uzanmayı başardı. Günün üçüncü karşılaşmasında ise Rogue ve PSG Talon takımları karşılaştı ve kazanan taraf Rogue oldu.

Günün beklenen karşılaşmalarından biri olan DAMWON Gaming ve JD Gaming maçında ise oyunun daha ilk dakikalarında kontrolü eline falan ve bırakmayan DAMWON Gaming LPL ekibi JD Gaming’i yenmeyi başardı. Günün beşinci maçına gelindiğinde ise yine bir LCK takımı olan Gen.G Çin’in bir başka ekibi olan ve ön eleme gruplarından yükselen LDG Gaming ile karşılaştı. LPL’de oldukça yüksek performans sergileyen LGD Gaming ön eleme maçlarında yaşattığı hayal kırıklığını son anda düzeltmiş olsa da takipçilerine çokta iyi bir sinyal bırakmadı ve nihayetinde bu maçın sonucunda Gen.G kazanan taraf oldu.

Günün son karşılaşmasına gelindiğinde ise yıllardır sürmekte olan Kuzey Amerika – Avrupa rekabetinde TSM ve Fnatic karşı karşıya gelirken, maçı bir noktaya kadar ortak götüren TSM daha sonra yaptığı hatalar ile maçı Fnatic’e verdi.

4 Ekim 2020 tarihinde oynanan maç sonuçları ise aşağıdaki gibidir.

3 4 Ekim 2020 Tarihinde Oynanan League Of Legends Worlds 2020 Grup Maclari 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.