Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2K, NBA 2K21’deki Atlanamayan Oyun İçi Reklamlar İçin Özür Diledi

Yayıncı, reklamların doğru bir hamle olmadığını söyledi ve özür diledi fakat reklamlar kaldırılacak da demedi.

Son zamanlarda yapılan bir NBA 2K21 güncellemesi, oyuna istenmeyen bir özellik ekledi (Oculus Quest 2 için atlanamayan reklamlar) oyuncular maçların başlamasını beklerken bunları yükleme ekranlarına yerleştirdi. Birçoğu bunu yayıncı 2K Games’in açgözlü bir hamlesi olarak gördü ancak şirket bir özür diledi.

Resmi NBA2K Twitter hesabındaki bir gönderide şirket, reklamları daha önce 2KTV segmentlerine koyduğunu ancak bunların oyun öncesi girişin bir parçası olması amaçlanmadığını söyledi. Bu daha yeni bölümlerle düzeltilecek ve reklamları daha az istilacı yapacaktır, dedi.

Gördüğünüz gibi oyunculardan gelen cevapları kontrol ederseniz, özür evrensel olarak kabul edilmedi.

2K Games herhangi bir reklamı tamamen kaldırmayı taahhüt etmedi ve geleneksel konsolu oynarken geleneksel konsolunuzun yerini alabileceğini söyleyen bir cihazın reklamını görmek kuşkusuz biraz garip. Oculus Quest‘te NBA 2K21’in bir sürümü yok ancak 2016’da Rift için bir VR deneyimi yayınlanmıştı.

Xbox Series X ve Series S ile PS5′in lansmanına yaklaşırken 2K Games kendisini eleştirilerin hedefi olarak buldu. Şirket, en pahalı koleksiyoncu sürümünü satın almadığınız sürece NBA 2K21’in yeni nesil sürümünü 70$ ‘a yükseltme yolu olmadan satıyor. Ubisoft gibi diğer yayıncılar yeni nesil yükseltmeleri ücretsiz olarak sunarken, Activision Call of Duty: Black Ops Cold War‘un şu anki ve yeni nesil oyunu içeren 70 dolarlık bir sürümünü satıyor.

Atlanamayan Reklamlar Haberimiz için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.