Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2K Games Çok Yakında Yeni Bir Oyun Serisi Duyuracak

2K Games'in bu ayın sonunda yeni bir oyun serisi açıklaması bekleniyor ve ana şirket Take-Two Interactive, 31 Mart 2022'ye kadar oyunun çıkacağını belirtti.

2K Games, çok yakında yepyeni bir seri sunmaya hazırlanıyor ve yakın gelecekte piyasaya bile sürecek. Ana şirket Take-Two, son kazanç raporunda planları açıkladı ve bu gizemli oyun ne olursa olsun, önümüzdeki mali yılda ana oyunlarının bir parçası olacağına dikkat çekti. Yayıncının uzun vadede yatırım yapmayı planlayıp planlamadığı henüz belli değil, ancak son zamanlarda gizemli başlıklar hakkında söylenti sıkıntısı yaşanmadı.

2K Games zaten sessizce Bioshock 4‘ü duyurdu, ancak şu anda oyun hakkında çok az ayrıntı var hatta hiç yok. Tabii ki, bu yerleşik bir serinin parçası, bizim bahsettiğimiz duyuru bambaşka bir seri olacak. Benzer şekilde, sevilen Mafia serisinden bir şeyler görmeyi umanlar da beklentilerini düşürsün. Bununla birlikte, Mafia geliştiricisi Hanger 13’ün bir noktada 2K Games tarafından yayınlanacak bir bilim kurgu oyunu üzerinde çalıştığı bildirildi. Onun da bu ay içerisinde açıklanmasını bekliyoruz.

2K Games

2K Games’in Yeni Oyunu 2022’de Çıkış Yapacak

Take-Two, bu duyurulmamış oyun ne olursa olsun, ayrıntılara çok fazla yer vermedi. Take-Two’nun kazanç raporunda, şirket yeni serinin bu ay açıklanacağını ve şu an ile 31 Mart 2022 arasında yayınlanacağını belirtti. Güvenilir bir söylenti, 2K’nın Marvel XCOM benzeri bir oyun üzerinde çalıştığını öne sürdü. 2K’nın çok sayıda stüdyosu ve serisi olduğu göz önüne alındığında, hangisinin bu ay gerçekten ortaya çıkacağını tahmin etmek zor olacak.

Her iki durumda da, oyunun çıkış yapacağı sürenin kısa olacağını duymak güzel. Bunun, Take-Two’nun mali yılı için en büyük oyunlarından biri olması gerektiği düşünüldüğünde bu kadar kısa süre içerisinde çıkacak olması ilginç. 2K Games, biraz heyecan uyandırmak için henüz bu konuda tek bir kelime söylemedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.