Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

26 Takım Bangkok Ulusal Stadyumu’nda Dota 2 Ve PUBG Finalleri İçin Mücadele Edecek!

Birbirinden yetenekli oyuncular ikinci Asya Pasifik Predator Ligi finalleri'nde boy gösterecekler.

Espor oyunlarına olan ilgi her geçen gün artmaya devam ederken tüm dünyada bu akımda yayılıyor. PUBG, Fortnite, CS:GO, LoL ve daha birçok oyun şu sıralar çeşitli lig ve turnuvalar ile oyuncuları bir araya getiriyorlar.

26 Takım Bangkok Ulusal Stadyumu’nda Dota 2 Ve PUBG Finalleri İçin Mücadele Edecek 2

15 – 17 Şubat 2019 tarihleri arasında Bangkok Ulusal Stadyumu olan Nimibutr Spor Salonu’nda PUBG ve Dota 2 oyuncularını karşı karşıya getirecek olan ikinci Asya Pasifik Predator Ligi finalleri, birbirinden kaliteli oyuncuları yan yana getirecek.

Malezya, Singapur, Hong Kong, Makau, Filipinler, Tayland, Vietnam, Endonezya, Hindistan, Kore, Tayvan, Japonya, Sri Lanka, Moğolistan, Myanmar ve Avustralya’dan katılan 3530 takım arasından en yetenekli olan 26 takım belirlendi. Yaklaşık 5 aylık mücadeleler sonrasında belirlenen 26 espor takımı finallerde karşı karşıya gelecekler.

Belirtilen 26 espor takımı büyük finalde 8 milyon Baht yan, 250.000 ABD doları ödül havuzu için mücadele edecekler. Acer’ın destekleri ile düzenlenen mücadelelerde Predator bilgisayarlar boy gösteriyor.

Asya Pasifik bölgesinden seçilen birbirinden yetenekli oyuncular PUBG ve Dota 2’de zafere ulaşmak için en iyi performansı sergilemeye çalışacaklar. Özel bir açılış töreni ile karşılanacak olan oyuncular Predator Thronos ve Predator Simulator Mobile gibi ürünlerle etkileyici bir Acer Predator deneyimi yaşayacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.