Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2020 Yılında Profesyonel Arena’da Seçilmemiş 8 League of Legends Şampiyonu

Leaguepedia'da 2020 yılın profesyonel maçlarında seçilmemiş 8 şampiyonunu sizler için derledik.

League of Legends‘da toplam olarak 148 şampiyon mevcut ve neredeyse her biri profesyonel olarak oynayan oyuncuların seçmesi için uygun olarak görünüyor. 2020 yılında Lig’in çeşitli e-spor sahnelerinde 140 şampiyon seçildi. Genel olarak bu, oyunun şampiyonlarının denge durumunun iyi bir yerde olduğunu gösteriyor fakat bu seçilmeyen 8 şampiyon hangileri ?

2020 Yılında Profesyonel Arenada Seçilmemiş 8 League of Legends Şampiyonu

Leaguepedia yayınlamış olduğu bir istatistikte, 2020 yılında yapılan profesyonel arena maçlarında seçilmeyen 8 şampiyonu açıkladı. Bu şampiyonlar: Amumu, Janna, Rammus, Teemo, Udyr, Vi, Volibear ve Wukong. Bu şampiyonların hiç biri akademi maçları dahil olmak üzere lig maçlarında ve kupa maçlarında seçilmemiş. Udyr’in en son seçilen profesyonel arena maçı ise 2018 yılı. Önümüzdeki 10 gün içerisinde yapılacak olan herhangi bir lig maçında Udyr seçilmezse profesyonel arena’da seçilmeyeli tam 2 yıl olacak.

Bildiğiniz üzere Volibear ve Wukong bir rework alıyorlar, bu yapılacak olan değişimlerin profesyonel arenaya nasıl yansıyacağını açıkcası merak ediyoruz. Bu şampiyonlar seçilmemeye devam mı edilecek yoksa Riot’un yapacağı değişiklikler ile profesyonel arena maçlarında seçilmeye başlanacaklar mı.

Ayrıca bu şampiyonların yanında soloq’da çokça gördüğümüz ama profesyonel arena’da en son 2018 yılında kendini gösteren Master Yi de unutmamak lazım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.