Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2020 Yılında Oynanması Gereken Oyunlar

2020 Yılı içerisinde çıkacak olan oyunları sizler için derledik.

2019 yılında birbirinden güzel oyunlar piyasaya sürüldü. Konsol, mobil ve bilgisayar platformlarında yayınlanan oyunlar yüksek gelirlere imza attılar. 2020 Yılında çıkış yapacak oyunlar merakla beklenmeye devam ederken, biz de 2020 yılında oynanması gereken oyunları sizin için seçtik ve bunların listesini yaptık. Aralarında Dünya’da çıkış yapması en çok beklenen oyunlar mevcut.

1. Doom Eternal

22 Kasım 2019’da çıkması beklenen Doom Eternal ertelenerek ileri bir tarih olan 20 Mart 2020’ye alındı. Doom Eternal id Software tarafından geliştirilen Bethesda Softworks tarafından yayınlanan FPS Aksiyon oyunudur. Oyunun Ertelenmesinden sonra bir çok oyuncu tarafından eleştirilen id Software oyunun çıkış tarihi ile alakalı kullanıcılarından özür diledi ve bu kadar beklediklerine deyeceğinin altını çizdi. Aylardır ön siparişte bulunan Doom Eternal’ın Steam satış fiyatı ise 349 TL. 

DOOM Eternal - Official Trailer 2

2. Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 tam 7 yıldır geliştiriliyor ve oyunun uzun zamandır çıkmasını bekleyen büyük bir oyuncu kitlesi mevcut. Polonya merkezi CD Projeck Red ekibi oyunun henüz hazır olmadığını ve oyunun çıkış tarihinin ertelenerek Eylül 2020’ye sarktığını açıkladı. Oyunun henüz neden ertelendiğine dair resmi kaynaklardan açıklama gelmemiş olsa bile, oyunun neden ertelendiğine dair çeşitli spekülasyonlar internet ortamında dolaşmaya başladı bile. Oyun Steam üzerinden ön siparişe açık durumda ve fiyatı 249 TL.

Cyberpunk 2077 — Official E3 2019 Cinematic Trailer | Behind the Scenes

3. Wasteland 3

Wasteland 3, inXile Entertainment tarafından geliştirilen yeni bir rol yapma video oyunudur. Wasteland 2’nin devamıdır ve 2020’nin başlarında çıkması beklenen oyun Microsoft Windows, macOS, Linux, PlayStation 4 ve Xbox One için 18 Mayıs 2020 tarihinde piyasaya sürülecek. Strateji ve sıra tabanlı savaş oyunu olan Wasteland 3’ün Steam fiyatı ise 219 TL.

Wasteland 3 - Official Gameplay Trailer | X019

4. New World

New World, Amazon Oyun Stüdyoları tarafından Mayıs 2020’de piyasaya sürülecek olan kitlesel çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur. Tema olarak 1600’lü yılların ortasında olacağımız bu oyunda, Atlantik Okyanusu’nda, İngilizler, Amerika’dan sonra modellenmiş kurgusal bir arsayı kolonileştirir. New World şu an ön siparişe açık durumda. Oyunun Steam fiyatı ise 109 TL.

New World - Official Trailer | The Game Awards 2019

5. Half-Life: Alyx

Belirli bir jenerasyonun oyun dünyasına gözünü Half-Life ile açtı desek yalan olmaz sanırım. Half-Life fanları yıllardır bu oyunun yeni bir serisinin çıkmasını beklerken Valve sonunda yeni bir Half-Life oyununu oyunculara duyurdu. Mart 2020 tarihinde çıkması beklenen Half-Life: Alyx’i şu an Steam üzerinden ön sipariş vererek sahip olabilirsiniz ama oynayabilmek için oyunun çıkmasını beklemeniz gerekicek. Ayrıca unutmadan söylemek isterim ki oyun sadece VR ile oynanabiliyor. Oyunun Steam fiyatı ise şu an %10 indirimli fiyatı ile 82,80 TL.

Half-Life: Alyx Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.