Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2020 Yılın’da Google Stadia’ya 120 Oyunun Gelmesi Planlanıyor

Google bu sene içerisinde Stadia'ya 120 oyunun gelmesini planladığını açıkladı.

19 Kasım 2019’da çıkan Google Stadia‘da şu an 30’dan fazla oyun mevcut, fakat Türkiye bölgesi için henüz erişilebilir değil. Daha önce lansmanı yapıldığında mevcut olan oyunları yayınlamıştık. Geçmiş haberimizi okumak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

2020 Yılında Google Stadiaya 120 Oyunun Gelmesi Planlanıyor 1

Google dün yaptığı duyuru’da 120’den fazla oyunun bu yıl Google Stadia’ya geleceğini açıkladı.

Teknik açıdan bulut oyunları teknoloji olarak önemli bir yere sahip olsada Google Stadia’nın lansmanı oldukça zorlu geçmişti. Perspektif açıdan bakıldığında Google Stadia zemine düz düştü diyebiliriz. Ancak kağıt üzerinde lansman korkunç değildi.

Steam gibi bir platformun Google Stadia’ya göre çok uzun süredir piyasada olması ve başı çekmesinden dolayı analistler 2020 yılında Google Stadia’nın oldukça zorlanacağı görüşündeler. Kullanıcılar en büyük sorunun hala bir çok bölge de ve ülkede Stadia’nın erişilebilir olmamasından dolayı şikayetçiler. Geliştiriciler ise önümüzde ki bir kaç yıl içerisinde bu sorunu tamamen çözüme kavuşturacaklarını belirttiler.

Yeni bir topluluk gönderinde Google, bu yıl platform için 120 oyunun geleceğini açıkladı.

Bu oyunlar arasında: Marvel Avengers, Cyberpunk 2077, Doom Eternal ve Watch Dogs: Legion gibi ve bir çok oyun var.

Google Stadia şu an belirli bölgeler de ve ülkelerde kullanılabilir durumda. Ancak yalnızca Stadia Premiere Edition satın alınarak. Ücretsiz bir sürüm bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.