Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2020 Yılı Ve Sonrası İçin Çıkacak Olan 14 Yarış Oyunu

2020 yılı ve sonrası için çıkması muhtemel oyunlar.

2020 yılı içerisinde veya daha sonrasında çıkacak olan oyunların listesini sizler için yaptık. Bu oyunların bazıları bu yıl içerisinde çıkacak, bahsedeceğimiz oyunlardan birkaçı henüz açıklanmayan tahminlere dayalı oyunlardır.

2020 Yılı Ve Sonrası İçin Çıkacak Olan 14 Yarış Oyunu 1

PROJECT CARS 3

Project Cars serisi Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen yarış simülasyonu oyunudur. Geliştirici ekibin yeni seri üzerinde çalıştığını biliyoruz. Oyun ile alakalı hiç bir şey görmemiş olsak da, oyunun harika olacağı konusunda oldukça umutluyuz.

2020 Yılı Ve Sonrası İçin Çıkacak Olan 14 Yarış Oyunu 2

FORZA MOTORSPORTS 8

Son 10 yılda ki yıllık yayın döngüsüne rağmen 2019 yılını atlayan Forza serisi ile Motorsport 8’in bu yıl çıkarma olasılığı yüksek. Büyük olasılıkla Xbox serisi için gelecek olan oyun şu an içinse sadece söylentiden ibaret.

 

2020 Yılı Ve Sonrası İçin Çıkacak Olan 14 Yarış Oyunu 4

YENİ GRAN TURİSMO SERİSİ

Sony ve Polyphony Digital’in efsanevi yarış simülasyonu serisi son yıl içinde doğrudan rakiplerinin biraz gerisinde kaldı. Son Gran Turismo oyunundan bu yana yaklaşık üç yıl geçti, ve yeni bir oyunun bu yıl içerisinde çıkma olasılığı yüksek.

2020 Yılı Ve Sonrası İçin Çıkacak Olan 14 Yarış Oyunu 5

F1 2020

Her yıl sürekli olarak harika deneyimler ve önemli gelişmeler sunmayı başaran Codemasters’ın yeni F1 2020 için duyurduğu herhangi bir tarih mevcut değil, ancak geçen yıl ki tarihe göre çıkacak olursa Mart ya da Nisan ayı içerisinde çıkmasını bekleyebiliriz.

2020 Yılı Ve Sonrası İçin Çıkacak Olan 14 Yarış Oyunu 6

RIDE 4

İtalyan geliştiriciler Milestone’un her yıl bir çok farklı oyun çıkarma gücü sayesinde, yarış türünün en aktif stüdyolarından biri. Ancak bu çıkardıkları oyun miktarı ile değil çıkardıkları oyunların sağlamlığından kaynaklı. 2018 yılında çıkan RIDE 3 oldukça başarılı bir oyun olurken geliştirici firma yeni oyunun serisi ile alakalı çalışmalara başlandığını belirtti. Henüz tam bir çıkış tarihi olmayan oyunu ise şimdiden bekleyen oldukça fazla bir kitle mevcut.

Diğer oyunların listesi ise aşağıdaki gibidir.

  • INTERTIAL DRIFT
  • FORZA STREET
  • PROJECT CARS GO
  • FAST AND FURIOUS CROSSROADS
  • MONSTER ENERGY SUPERCROSS
  • VECTER
  • KARTKRAFT
  • TT ISLE OF MAN 2
  • CIRCUIT SUPERSTARS

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.