Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2019 Yılında Yeni Bir Assassin’s Creed Oyunu Çıkmayacak

2019'da yeni Assassin's Creed oyunu yerine Odyssey'e yeni içerikler eklenecek.

Ubisoftun CEO’su Yves Guillemot, her sene olduğunun aksine gelecek sene yeni bir Assassin’s Creed oyununun çıkmayacağını doğruladı. Ancak üzülmeye gerek yok. Çünkü 2019 senesi boyunca, 5 Ekim 2018’de çıkacak olan Assassin’s Creed Odyssey’e yeni içerik çıkarılacak.

“Her sene bir Assassin’s Creed oyunu çıkarırdık. Geçen sene Assassin’s Creed Origins çıktı. Bu sene de Assassin’s Creed Odyssey çıkacak. Ancak gelecek sene için bu maalesef gerçekleşmeyecek.”

Geçen sene Assassin’s Creed Origins, bu sene de Assassin’s Creed Odyssey’in çıkması; iki farklı ekibin oyunlar üzerinde çalışmış olmasıydı.

2019 senesinde yeni bir Assassins Creed oyunu cikmayacak e1535310442419

“2019 senesi boyunca Assassin’s Creed Odyssey’e yeni içerikler çıkaracağız. Geliştirici ekibimiz, sürekli oynamanızı sağlayacak içerikler üzerinde çalışıyor olacak. Bu sene aldığınız Assassin’s Creed Odyssey’i bir kere oynadıktan sonra oyunu tekrar oynayabilmenizi sağlayabilecek yeni içerikler ekliyor olacağız.”

Bu oldukça iyi bir haber çünkü oyuncuların çoğu her sene bir Assassin’s Creed oyunu çıkmasından pek de memnun değildi. Assassin’s Creed Origins ile eklenen RPG elementlerini bulunduran, gelişmiş bir gemi savaşı sistemine sahip olacak olan Assassin’s Creed Odyssey’i de uzun bir süre boyunca oynayacağız gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.