Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2019 Mayıs Ayında Çıkacak Oyunlar

Önümüzdeki ay hangi oyunlar çıkıyor?

2018 oyun sektörü için oldukça hareketli bir yıl olmuştu fakat 2019 yılı da aynı hızla devam ediyor. Bu yıl birbirinden iyi oyunlar bekliyoruz ve Mayıs ayında da önemli yapımlar çıkıyor. İşte Mayıs ayında çıkacak oyunların listesi.

2019 mayis ayinda cikacak oyunlar 1

Mayıs Ayında Çıkacak Oyunlar

Darkwood (Switch)

Daha önce PC için çıkış yapan Darkwood, iki yılın ardından Mayıs ayında Nintendo Switch platformuna geliyor. Nintendo eShop’da yayınlanacak olan Acid Wizard tarafından geliştirilirken, survival horror türüne yeni bir perspektif katıyor.

Darkwood PC üzerinde de çok beğenilmişti ve kullanıcıların neredeyse tamamından olumlu puanlar almıştı.

2019 mayis ayinda cikacak oyunlar 2

Rage 2 (PS4, Xbox One ve PC)

14 Mayıs’ta çıkacak olan Rage 2, ilk oyunun devamı olarak geliştiriliyor fakat bu sefer arada ciddi farklar var. İlk Rage daha karanlık ve ürkütücü bir dünyada geçerken, Rage 2’de ise temanın biraz farklılaştığı göze çarpıyor.

Bu sefer Avalanche Studios tarafından geliştirilen Rage 2, yine araç kullanımı ve bolca aksiyon içerecek.

2019 mayis ayinda cikacak oyunlar 3

Team Sonic Racing (PS4, Xbox One, Switch ve PC)

21 Mayıs’ta çıkacak olan Team Sonic Racing, bir kart yarışı oyunu olacak ve Sega’nın Sonic karakterleri yer alacak. Toplam 15 karakterin yer alacağı yarış oyununda spor arabalar altımıza serilecek ve birbirinden farklı, zorlu parkurlarda mücadele edeceğiz.

2019 mayis ayinda cikacak oyunlar 4

Little Friends: Dogs & Cats (Switch)

28 Mayıs tarihinde Nintendo Switch için çıkacak olan Little Friends: Dogs & Cats, bir evcil hayvan simülasyon video oyunu. Aslında geçen sene çıkışını yapmıştı fakat sadece Japonya’daki Switch kullanıcıları oynayabilmişti. Şimdi ise global çıkışını yapıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.