Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2018’de Fallout 76 Oynayan Oyunculara Yeni Yılda Ödül Verilecek!

Fallout 76 sahipleri ücretsiz olarak Fallout klasik koleksiyon kopyasına sahip olacaklar.

Yayınlanmadan önce çeşitli sızıntılar ile ortaya çıkan ve daha sonra Bethesda tarafından duyurulan Fallout 76 yeni yılda oyuncularını sevindirecek.

2018’de Fallout 76 Oynayan Oyunculara Yeni Yılda Ödül Verilecek 2

Konsol ve bilgisayar platformunda 14 Kasım 2018’den bu yana oynanan Fallout 76, son haftalarda satış rakamlarında durgunluk yaşasa da yeni duyurusu ile satış rakamlarını artırabilecek. 22 Aralık’ta Bethesda’nın resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımına göre 2018 yılında Fallout 76’yı satın alıp oynayan oyuncular yeni yıl hediyesi olarak ücretsiz bir Fallout klasik koleksiyon kopyasına sahip olacaklar. Tabii ücretsiz bu kopya bilgisayar platformunda oynanabilecek. Yayınlanması ile yüksek satış rakamlarına ulaşan Fallout 76 yeni yıl da oyuncularının yüzünü güldürecek.

Aldığı güncellemeler ile çeşitli hataları çözüme kavuşturan yapım, aksiyon rol yapma oyunu olarak haftalardır manşetlerden düşmüyor. Ocak ayı içerisinde ücretsiz Fallout klasik koleksiyon kopyalarını oyunculara dağıtacak olan Bethesda bu adımı ile Fallout 76’nın satışlarını da artırmayı hedefliyor. Çeşitli bağlantı sorunları ile de gündeme gelen yapım, ücretsiz oyun dağıtımı ile bir nevi oyunculardan özür de dilemiş olacak.

Dağıtılacak olan Fallout klasik koleksiyon kopyası bilgisayar platformunda oynanabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.