Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2017 Yılının En Popüler Android Oyunları Arasına PES 2018’de Girdi!

2017 Yılının en popüler Android spor oyunları arasında PES 2018'de yer aldı. Oyun tamamen ücretsiz bir yapıya sahip.

Yıllardır bilgisayar ve konsol oyunları arasında yer alan ve milyonlarca oyuncuya sahip olan PES 2018, günümüzde konsollarda ve bilgisayarlar da başarılı olduğu kadar mobil platformda da oldukça başarılı işlere imza atıyor.

2017 Yılının En Popüler Android Oyunları Arasına PES 2018’de Girdi 2

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalar da Google, Play Store’da yer alan milyonlarca oyun arasından en popüler olanlarını, en eğlenceli olanlarını, en iyi olanlarını vs. seçti. Yaklaşık 10 milyon kez indirilen PES 2018 Pro Evolution Soccer, Android dünyasındaki sayılı spor türündeki oyunlardan sadece bir tanesi. Oyun aslında günümüze oldukça yakın özellikler taşıyor. Ancak oyunun internetsiz oynamaması benim bir hayli canımı sıktı. İnternetli oynamaya kalksak da mobil veri su gibi akıyor. Yani Wi-Fi ihtiyacı doğuyor bu seferde.

Oldukça basit kontrollere sahip olan oyunda her türlü detay düşünülmüş. Birbirinden farklı onlarca takımın yer aldığı yapımda, mobil ödeme olarak değerlendireceğimiz uygulama içi satın alma seçenekleri de bulunuyor. Yani oyun ücretsiz ama diğer oyunculardan bir tık önde olmak istiyorum diyorsanız bu uygulama içi satın alma seçenekleri sizi de ilgilendiriyor diyebilirim. Alışılmışın dışına çıkan Konami, bu yıl oyun içerisine klasik oyuncuları da getirdi. Yani futbolu bırakmış oyunculara da oyun içerisinde yer verdi. Gelen oyunculardan beni en çok heyecanlandıran David Beckham oldu. Frikikleri kendine has vuruş tekniği ile ağlarla buluşturan oyuncu birçok kez bizleri televizyon izlerken heyecanlandırmayı başarmıştı.

2017 Yılının En Popüler Android Oyunları Arasına PES 2018’de Girdi 1

PES 22018 Pro Evolution Soccer’ın Özellikleri

  • Gerçek zamanlı çevrimiçi maçlar
  • Yerel Ligler – Yerel maçlar
  • Basit kontroller
  • Binlerce gerçek oyuncu
  • Arkadaş sistemi ile arkadaşlarınızla maç keyfi
  • Klasik oyuncular
  • Kusursuz grafikler
  • Ses efektleri

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.