Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

1907 Fenerbahçe Espor Gaming İstanbul’a Geliyor!

1907 Fenerbahçe Espor takımı İstanbul Gaming Dijital Oyun Fuarı'nda hayranlarıyla buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen League of Legends 2017 Türkiye turnuvasında tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon olan 1907 Fenerbahçe Espor takımı Gaming İstanbul Dijital Oyun Fuarı’nda hayranlarıyla buluşuyor.

gistt

Geçtiğimiz yıl oldukça rekabet dolu maçlara ev sahipliği yapan League of Legends 2017 Türkiye birbirinden yetenekli oyuncuların yanı sıra milyonlarca oyun sever tarafından ilgiyle takip edildi. Birbirinden zorlu rakipleri karşısında ezici bir üstünlük sağlayarak şampiyon olan 1907 Fenerbahçe Espor takımı bugün yapılan bir duyuru ile Gaming İstanbul’da oyun severlerle bir araya geleceğini açıkladı.

1907 Fenerbahçe Espor takımı 1 Şubat 2018’de 11:00 – 15:00 saatleri arasında fuar alanında hayranları ile buluşacak. Dünyanın en iyi League of Legends takımlarından birisi olan 1907 Fenerbahçe Espor  bu yılda heyecan dolu maçlar ile peşinden hayranlarını sürüklemeye devam ediyor. Birbirinden ünlü oyun geliştirici ve yayıncılarının geleceği Gist2018 oyun severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Unutmadan hatırlatalım. Ubisoft Gaming İstanbul Dijital Oyun Fuarı’nda Rainbow Six Siege adlı oyununda 4 gün sürecek bir turnuva yapacak. Turnuvaya katılan ve birinci olan oyuncuya sürpriz hediyeler verilecek.

Gaming İstanbul Harbiye Kongre Merkezi’nde 1 – 4 Şubat tarihlerinde oyun severleri karşılayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.