Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

10 Kişilik Modu ile Battlefield 1: Incursions Duyuruldu!

Battlefield 1'e Incursions adında yeni bir mod geldi. Bu gelen mod 10 kişilik oynanabilmektedir.

Gamescom 2017’de ile Battlefield 1 için yeni bir oyun modu tanıtıldı. Oldukça ilginç olan bu mod sadece 10 kişiyle oynanabiliyor.

battlefield 4

10 kişilik yeni mod ile oyun severleri şaşırtan Battlefield, Incursions adlı yeni modu ile rekabeti üst seviyeye çıkaracağa benziyor. Oyunun tam çıkış tarihi belli olmamasına karşın beta süreci Aralık 2018 olarak duyuruldu.

Oyun içerisinde Fransız şehirlerinin dar sokaklarından, Arap çöllerine uzanan geniş bir harita hakimdir. Ayrıca hava, kara ve deniz araçları bulunan oyun içerisinde her an her yerde kanlı savaşlara katılabilirsiniz. Battlefield 1: Incursions ile heyecan dolu savaşlara katılarak oyun stilinizi ve taktiksel yönünüzü sınama fırsatı yakalayabilirsiniz.

battlefield 2

Oyun içerisinde ki araçlara da yenileri ekleneceği de yapılan duyuru arasında ki yerini aldı.

Yeni gelen oyun moduna  16 yeni çok oyunculu harita ve 20 ilave silah eklenmiştir. Yeni mod’un içerisinde Fransız ve Rus imparatorluğu gibi askeri güçleri de yönetebilmeniz mümkündür.

battlefield 3

Battlefield 1: Incursions  modu ile tüm DLC genişletmelerine iki hafta önceden erişebileceksiniz.

Yeni modun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak önümüzde ki aylar içerisinde bu konuda da bir açıklama gelmesi bekleniyor.

BATTLEFIELD INCURSIONS - New Competitive Battlefield 1 Experience

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.