Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

10 Chambers, 2021’de GTFO Oyununu Tam Sürüme Çıkarmayı Planlıyor

10 Chambers, GTFO için bu yıl içerisinde erken erişimden tam sürüme geçişin olacağını açıkladı.

GTFO geliştiricisi olan 10 Chambers, şu anda erken erişim oyunu olarak Steam’de bulunan oyunun, bu yıl içerisinde tam sürüme çıkarmayı planladıklarını açıkladı. Ayrıca ekip, Rebirth://EXTENDED adlı mevcut Rundown Rebirth’ün bir uzantısını başlattı.

GTFO

Kreatif Direktör Ulf Andersson yaptığı açıklamada “Sürüm 1.0 oyunu olarak GTFO’da bulunmasını istediğimiz oldukça kapsamlı bir özellik listesi hazırladık; Sürüm 1.0 lansmanının oyuncular tarafından unutulmaz bir sürüm olmasını istiyoruz. Erken Erişim’den Sürüm 1.0’a geçiş bu oyunda fark edilecek ve bu geçişin bu yıl gerçekleşeceğinden eminiz.” dedi.

Yeni güncelleme, Rebirth://EXTENDED, şu anda mevcuttur ve GTFO’ya sahip olan herkes için ücretsizdir.

Rundown, halihazırda mevcut olan sekiz sefere beş yeni keşif seferi ekleyerek toplamda 13 keşif seferi ile şimdiye kadarki en kapsamlı Yıkım’ı yapıyor. Ayrıca, sizin ve mahkûmlarınızın 30 dakika boyunca düşman dalgaları sürüsünde hayatta kalmanız gerektiği ve aynı zamanda seferi ilerletirken, terminalleri hacklemek gibi karmaşık görevleri çözdüğü yeni bir hedef sunuyor.

Anlatı Direktörü ve Besteci Simon Viklund “Rundown konseptinin güzelliği, her yenisiyle birlikte topluluğumuza yeni zorluklar çıkarabilmemiz ve bunların nasıl karşılandığını görebilmemizdir. Topluluk, bundan sonra ne olacağı konusunda her zaman heyecanlı olabilir ve ayrıca bizim için gelişmek daha eğlenceli. Bizi yaratıcı ayak parmaklarımızda tutar. Yeni “ordu hedefi”, Mahkumlarımızdan bir miktar yüksek düzeyde stres yönetimi gerektirecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.